Kiemelt Partnereink

A SAKRET Magyarországon

"Magyarországon 1999 óta van jelen a SAKRET. Az új gyár elkészültét követően a termelés 2000-ben kezdődött Jánossomorján. Az azóta eltelt évek alatt a piac meghatározó szereplőivé váltunk. Évről évre jelentős fejlődést értünk el, piaci szerepünk folyamatos növelése mellett.
A SAKRET-Hungária termékei jelen vannak a habarcsok, alapvakolatok, fedővakolatok, építési festékek, esztrichek, burkolástechnika, hőszigetelés, lőttbeton ill. csatornázási műtárgyak felületvédelme, felújítórendszer, térburkolás és kertépítés piacain, összesen 10 termékkategóriát képviselve.
Kiváló minőség, innováció, megbízhatóság. Ezek az irányadó értékek különösen fontosak számunkra. Arra törekszünk, hogy széles termékválasztékunkkal vevőink igényeit maradéktalanul kielégítsük.
Folyamatos és integrált termékfejlesztésünk lehetővé teszi, hogy új megoldásokat kínáljunk partnereinknek.
Ügyfélorientált értékesítésünk megbízható partnerkapcsolatot jelent egyaránt kereskedő, kivitelező és magánfelhasználó ügyfeleink részére."

A SAKRET és a CARBO-DEPO közös története

Sok éve tartó, sikeres együttműködés a miénk. Pécsett mi voltunk az első és ma mi vagyunk a vezető Sakret márkakereskedés.
A kezdeti években, mielőtt még tüzépünk elérte volna mai méretét, már forgalmaztunk Sakret termékeket. Eleinte, mint minden vállalkozás, mely még a helyét keresi az építőanyagok versenyében, mi is kirpóbáltuk, forgalmaztuk más gyártók termékeit. A Sakret kiállta az idő próbáját. Minőség, megbízhatóság és elérhető árú széles választék jellemzi legjobban.
Reméljük, hogy Kivitelező Partnereink és Vásárlóink is ugyanannyira elégedettek a Sakret termékeivel, mint mi és a továbbiakban is megtisztelnek minket bizalmukkal.

A Sakret és a burkolás

Burkolatok a lakótereink díszei. Az esztétikus, természetes hatású megjelenésük mellett, természetesen funkcionális célokat is szolgálnak. Napjainkban folyamatosan nő a burkolt felületek aránya az építészetben. Ennek megfelelően a SAKRET is követi az egyre szélesedő felhasználási igényeket, az ehhez igazodó termékekkel. Mint az egyéb anyagainknál, itt is kiemelt hangsúlyt helyezünk a minőségre. Hiszen a burkolt felületeket nem cserélgetjük gyakran, így a tartós felület kialakítás elsődleges szempont az anyagaink fejlesztése során.

Feltöltés alatt...