tüzelő és építőanyagkereskedés

Már 15 éve Pécsett az Önök szolgálatában.

Leier Tavaszi díszburkolat akció! Itt a tavasz, itt a kertszépítés ideje! Keresse cégünknél a Leier teljes termékkínálatát és idei évi akciós ajánlatait! Az alábbiakban olvashatja kiemelt ajánlatainkat, a teljes akciós árlistáért keresse munkatársainkat! Telephelyünkön Leier mintakert is megtekinthető!
Térburkolatok
Ár: Kérje ajánlatunkat

“A burkolat nélkülözhetetlen része az oldalirányú stabilitást és az optikai vezetést biztosító szegélykő.” Kapható szürke, piros, antracit, barna és mogyoró színekben.  

Térburkolatok
Ár: Kérje ajánlatunkat

Leier Piazza térkő: “Sík felület, egyenes vonalvezetés, egyszerű formavilág. A széles méretválaszték gazdag lerakási mintavariációkat eredményez. Vonalvezetésével a klasszikus presztízs megtestesítője.” Mintakertünkben megtekinthető! 6 cm-es […]

Térburkolatok
Ár: Kérje ajánlatunkat

“Serpentino térkővel gazdaságosan készíthető stabil, rendezett burkolat.” A 6 vagy 8 cm-es térkő szürke, piros és antracit színekben kapható.

Térburkolatok
Ár: Kérje ajánlatunkat

“A Leier TAVERNA térkő nagyszerűsége a ház körüli burkolt felületek fantáziadús kialakításában mutatkozik meg. A sikeres megjelenés titka az egyszerű formákban, szép színekben rejlik.” Mintakertünkben […]